Gastenboek

Commentaren: 49
 • #49

  Trotsopdegeete (woensdag, 24 april 2019 15:56)

  WAUWW Wat zijn jullie een super vereniging �� Wij kunnen niet wachten op de nieuwe uitroeping ❤️�� ALAAF

 • #48

  Geit Karin (dinsdag, 27 november 2018 19:22)

  Hallo Szcezepan of snoezekop of hoe je ook wilt heten,
  Gelukkig zijn daar de meningen sterk over verdeeld en mogen we terugkijken op een geweldig geslaagde avond. Wij staan graag open voor kritiek maar dan moet je ook je echte naam durven te gebruiken en aangezien je dat niet doet zegt het meer over jezelf dan over ons. Hoe noemen ze het ook weer de beste stuurlui staan aan wal!

 • #47

  Szcezepan (dinsdag, 20 november 2018 14:13)

  Hallo Geiten,
  Ik was bij jullie op de receptie maar dat was slecht georganiseerd, ik heb meer dan een half uur moeten wachten en iedereen was maar aan het zuipen. Ik ben daarom blij dat de volgende receptie pas weer over 11 jaar is hopelijk is het dan beter geregeld.
  Voor mij is dit geen carnaval meer.
  Pozdrowienia, Szcezepan

 • #46

  Johan de Bolle (donderdag, 15 november 2018 00:47)

  Ik zou gaan voor een Glossy Magazine zoiets als de Linda in plaats van een krantje weer eens iets heel anders

 • #45

  Woesj Joep (donderdag, 08 februari 2018 23:32)

  Ut Sjtink Kieëske...zou ook kunnen

 • #44

  Keppe An (woensdag, 07 februari 2018 22:07)

  Krijgen de Gijten nu ook een eigen karnavalsgazet zoals het Bokkepootje? Misschien is het Gijtenkaasje een leuke naam.

 • #43

  Letty Tatarek (zondag, 04 februari 2018 11:51)

  ALaaf prinses Irene
  Super dat jij samen met je dochter de kar gaat trekken bij de geete
  Ik wens jullie een fijn seizoen .

  ALaaf

 • #42

  D'r Joeën (woensdag, 17 januari 2018 16:23)

  Ik geef Arno gelijk. Het is toch heel jammer dat Zef niks meer schrijft. Hij was toch eigenlijk de Johan Derksen van de Geete.
  Zef kom op. Laat ons niet de steek en kom terug.

 • #41

  Arno (woensdag, 15 november 2017 11:38)

  Hoi Zef,
  Ik ken geen plat schrijven maar ik vindt het jammer dat je niks meer in het gastenboek van de Geiten schrijft. Het was altijd wel inspiererend. Bedankt en hopelijk nog een keer tot op Ghen Heij.
  Arno

 • #40

  Zef d'r Ieësjte (woensdag, 18 oktober 2017 14:09)

  Leef Geete,
  Noa jaore vasteloavend op Ghen Hey gevierd te hubbe, trik ich mich truuk noa ut gebied woa ich gebaore bin. Mit vastelaovend sjloap ich weer op mien kamer geïsoleerd durch Kunder Sjtee. Vastelaovend is Vastelaovend neet miee ooch neet mie op Hëélehei...ich mis der Jan van der Velde mit ziene hond en ziene sjlager neet der vergète,der Harie en ut Mie, der Piet, Sjef en Trees gank zoemèr durch. Natuurlik de meeste luuj kinne missjien dees name gaar neet. Mèr ich weet gans zieker dat der oer hedsjer kippevel kriet zodat de sjouw van d'r bokkesjtal weer geet sjwame. Zef hat nog gans effe gedach ut kump nog good mèr dat hub ich opgegève. Noe ich zelf ooch de 7x11 nader is ut tied om in Wiel Knipa termen te zikke ut geet uch goot. Fuseren, herindele het liekt in Parksjtad onvermijdelik. Es de Bokkeriejesj motte fuseren mit der Heksebergse Vasteloaves Verein, de Winkbülle en het CCH in Gebrook dan is ut iëesjte Vasteloaves Referendum een feit. Ich hoop dat doarum der Vastelaovend op Ghen Hey inne Kluur prach maag blieve mèr of dat geet lukke? Mien account zal ich noe deliéete, Feesbook houw ich neet en LinkedIn wit neet wat vasteloavend is.Ut allerbeste en Vasteloavend ugge Zef d'r Ieësjte!

 • #39

  Steierke (vrijdag, 24 februari 2017 16:30)

  Beste Zef, ik waardeer je oprechte mening zoals je in onderstaand bericht schets, dat is immers in ons land een vrij gemeengoed waar we ontzettend trots op mogen zijn.
  Zittingen uit een potronaat zijn van vervlogen tijden en tijden veranderen, net zoals wij mensen en hedendaagse gewoonten, tradities en technieken, maar ook opvattingen over wat vasteloavend ooit was en heden ten dagen is, vroeger is niet meer en ook de Geetjes gaan met de tijd mee en dat vind Steierke supersjiek.
  En ook Steierke was op het uitroepen van de nieuwe prinses en vond het van begin tot eind ontzettend gezellig en zoals ik gezien en gemerkt heb het merendeel van de aanwezigen met mij, dat is absoluut een feit.
  En de nieuwe prinses Mariëlle 1e, die heeft gewoon carnaval in haar bloed en wil dit uitdragen zoals carnaval bedoeld is, verbroederend, verbindend en grenzeloos plezier makend maar vooral samen genieten met alle vierders van dit fantastische limburgse event, en daar kan niemand iets tegen inbrengen.
  Haar intenties én die van D.G. de Geête zijn 100 procent puur en zorgen voor vernieuwing in Groeët Ghen Heij, dat zal heel begrijpelijk niet voor iedereen passend zijn want smaken verschillen.
  Maar dat de Geetjes er een onvergetelijk feest van proberen te maken is op onze sociale media goed te volgen en Steierke volgt ze op de voet, iedere dag weer, en gezien de reacties doen ze het super goed, Steierke is supertrots op de Geetjes en ook de Bokken, want die hebben dit jaar een geweldige prins die perfect bij de nieuwe prinses past en dat laten ze samen dan ook heel goed zien, dát is waar vasteloavend voor staat..............................en Steierke is heel erg trots op beide........................en Zef, kom er gerust eentje meedrinken, je bent altijd welkom...................Vasteloavend en Alaaf..................Steierke

 • #38

  Zef d'r Ieësjte (dinsdag, 21 februari 2017 10:10)

  Normaal sjtrikke ze ekslusief in Sjillevend de Geet mit ut gesjtrikt udder, ooch waal bekint es Hoeigeet. Mér noe hubbe de Geete genadeloos toegeschjlage mit de keuze van ut Mariëlle es nuu prinses.
  Zef woar zelf bieë de oëtroping aanwezig, mer ut mot gezag ut Corneliushoës 2.0 blieft inne narrentempel onwaardig. De gemütlichheit is zelfs durch 's lands bekintste sjpeurnaas Peter R. de Vries neet op te sjpore.
  Zef hat tog menige zitting biegewoënd in ut Patronaat a gen kirk gevolgd durch ut Corneliushoëss 1.0 en dat woare toch anger tieëje. Zef konstjateert dat anno 2017 koppie peest toch neet zoeë gemekkelik bliekt te zieë.

  Noë vruugt Zef zich ooch aaf wie ut sjtaatige Mariëlle urgens in Midden Limburg op carnavals zoaterdig afgehoald geet were. Ich kin mich neet vuursjtèlle mit de fanfaar vuurop, de Geete en Bokkeriesj te voot richting Peel goan lope. Zef is dus van mening dat de Geete hun sjatuute motte goan aapasse want sjtèl uch ins vuur dat in theorie een volgende prinses op Vlieland woëent. Dat zou zoe mèr kinne ès ich de Geete mot gleuve.
  Aan de anger zie ut hat zien charmes want ich kin mich hieël good vuursjtèlle dat mit de nuu busse van Arriva ut waal ins een onvergètelikke busrees kint were van Ghen Hey richting HeelderPieël.

  Zieëker es gier wit dat d'r pap van de prinses hiëel veul versjtand haat van e good bluksjke kiëes en de mam wereldfaam haat mit de kouw sjottel. Zo zuut giëer waal de Geete dont ut motto weer alle iëer aa en dat tège zoë gèt jiëkere prieës.
  Zef sjluut noë aaf want de Sjuut is huu i ghen durrep en de bus is ongerwèg...en om in terme van d'r Sjpiedy Konzalez te blieëve en dat gèldt zieëker dit sezoen ooch vuur de Geete...Arriva Arriva!

  Vasteloavend ugge Zef d'r Ieësjte.
 • #37

  Christel (zondag, 19 februari 2017 20:46)

  Alaaf Prinses Mariëlle.
  Geweldig dat jij dit jaar bij ons de kar gaat trekken,geniet samen met Stefan en jullie zoon van alle mooie bijzondere momenten.
  Jan en Astrid natuurlijk ook proficiat!
  Johan en Christel.

 • #36

  Mike Meere (maandag, 06 februari 2017 10:22)

  allo

  Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
  Kan jij die naar mij opsturen?

  mijn adres:

  De Daniël
  Daniëlsweg 42
  6543 RJ Nijmegen

  Ik heb daarvoor een kaartenboek

  Gr Zanger Mike

  Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/
  Laat je een berichtje achte

 • #35

  Zef d'r Ieësjte (zaterdag, 06 februari 2016 16:37)

  Ja, wat mot Zef noe hieë wee va dinke. De mam proclameert de dochter...Manon proficiat trouwens...
  Vuur Zef bliet dit vroagtekens oprope...en inderdaad de proclatie deed ut motto veul ieër aa. Wat inne behei. Ich raak langzaam ut sjpoor kwiet op Heëlehei. Zef woar gisteren nog bieë ut ihoale vam de Sjuut en dat zik ich mot pieën in ut hart dat is toch waal angere kook. Dat oamt nog ins vasteloavend, leedjes va der Knipa, de Klumkes Blumkes in plaatsj van zoeëne DJ. Inne toere vol mit techniek in ut Corneliushoës mèr geen sjtumming. Joamer. Ut zal waal aa der Zef ligke huur ich uch dinke en ich hoop dat diër geliëk hub mèr vreuger woar der wieëniger behei mèr waal veul mieë vastelaoves vroeëzin. Amezeer uch allenuij, vastloavend en alaaf ugge Zef d'r Ieësjte!

 • #34

  Christel (maandag, 01 februari 2016 11:13)

  Manon 1ste.
  Van harte gefeliciteerd Manon met je uitroeping tot onze nieuwe prinses,GEWELDIG!!!
  Samen met Jenn zul je onze kar gaan trekken,we gaan er een geweldig mooie carnaval van maken.
  Hans en Christie en natuurlijk ook Rolf,voor jullie natuurlijk ook proficiat,met jullie dochter/vriendin,je eigen dochter proclameren ik weet hoe dat voelt,kippenvel.
  Geniet er allemaal van met volle teugen,dan doen wij dat zeker ook.
  Groetjes Johan en Christel.

 • #33

  Zef d'r Ieësjte (dinsdag, 26 januari 2016 16:54)

  Leef Geete,

  Ich kin de sjpanning neet mieë aa. Als Zef ut motto mot geleuve 'Vieër vasteloavend op Ghen Heij mit voël behei' dan bin ich erreg benuut welke Geet zich dit joar prinses maag goa numme. Zef huürt voël name circulere en ut liekt waal dat de oëtverkeezing van ee nuuj Adje nog belangrieker is. Dus inderdaad voël behei en zieëker is zieëker ich bin zoaterdig d'r bei. Ich hoop dat ich ut druüg kin hoatte in d'r Geetesjtal. Tot zoaterdig, ugge Zef d'r Ieësjte.

 • #32

  Hyning (donderdag, 18 juni 2015)

  Gisteren een super fijne namiddag gehad, was heerlijk aan't zwembad met dat zonnetje op onze lichamen.

 • #31

  Zef d'r Ieësjte (vrijdag, 20 februari 2015 21:40)

  Leef Geete,
  Zef hat richtig genoate! Van ut sjoeën vuurjoars weer waal te verstoan! Ich weet noch ummer neet wie d'r sjtamboom van uch prinses Diana samengesjtelt is want ooch mien Feesboek account gieëf mich geen broeëkbare informasie.
  Dieënsdag woar ich aanwezig bie de sjleeting bie d'r Dirk. Ich mot zikke ut woar gezellig mè ut is toch prins en prinses onwaardig. Hie mot tòg get angesj vuur gevonge wère. Misjien hubbe de Bokkeriejesj ut gèt te letterlik opgevat...D'r Dirk geet sjleete dus sjleete vieër ooch mèr. Pak uch bie innee en zurreg vuur 'n knallende en waardige sjleeting van d'r Hedsjer Vastelaovend! Missjien weer ins ut Groepe Treffe 2.0 oeët de kas hoale! Dan kriegt ooch de oeëtreiking van de Bok mit de Gouwe Heure de glans wat past bie dees sjieke orde en dat hat ooch d'r vuurzitter ècht verdeend. En het zou ooch missjien meugelik zië om de Geet mit de Gouwe Heure in het leève te rope of neet soms! Sjtof tot noa dinke vuur d'r zoeëmer! Dank vuur uch insjpanninge en bis d'r elfde van der elfde. Zef is benuüd noa ut resultaat want ut mòt alleneuj gèt beter wil d'r hedsjer vasteloavend nog een rol van betekenis blieëve sjpieële en dat is Zef zien groëetsjte wunsch. Dat het doa nève nog get sjtrakker maag is oad nuuts. Geneet van d'r zoeëmer! Ugge Zef d'r Ieësjte!

 • #30

  Diana (zondag, 15 februari 2015 15:31)

  Dankjulliewel voor al jullie felicitaties en bloemen die ik heb mogen ontvangen. We gaan hier met zijn allen volop van genieten. We zien elkaar morgen bij de optocht!

 • #29

  Marielle Verhaegh v Dalfsen (maandag, 09 februari 2015 18:31)

  Van Harte Gefeliciteerd Prinses Diana en adju Sandra jullie weten wel hoe jullie Vasteloavend moeten vieren dat hebben jullie alle jaren bij Misch Masch laten zien.
  Een grote droom van Diana die nu uitkomt
  Echte hedsjer meadjes ALAAF XXX

 • #28

  Christel (maandag, 09 februari 2015 11:07)

  Prinses Diana 1ste.
  Van harte proficiat met je uitroeping,gisteren hebben we al genoten van ons eerste uitstapje met jou en je adjudante Sandra,maak er samen met je man,de kids en ons geitjes een onvergetelijke tijd van,als jij ervan geniet doen wij dat zeker ook.Alaaf,groetjes Johan en Christel.

 • #27

  Els (zondag, 08 februari 2015 13:11)

  Wie is deze mooie prinses? Dochter van?

 • #26

  Zef d'r Ieësjte (zondag, 08 februari 2015 12:03)

  Vastelaovend leef Geete!
  Ich binne ginne rasèchte Hedsjer mèr Zef kint de nuuj prinses gaar neet! Mesjien kint gier der sjtamboom van dees dame ins pooste dat makt ut voor Zef alleneuj get inzichtelijker en kin ich mich un good beeld vorme. Zef zuut hoe dan ooch liëver get sjtrakkere prinsesse dus ich bin benuud. Woar waal un leuk Geetebal alleen gèt te veul carnavalskloebs. Woa zint de échte Hedsjers gebliëve?
  Inne sjunne vastelaovend wunsjt uch ugge Zef der Ieësjte!

 • #25

  jessica (zondag, 08 februari 2015 11:55)

  Diana van harte gefeliciteerd met je uitroeping....een droom die uitkomt veel plezier

 • #24

  Karin Pin en co (maandag, 26 januari 2015 09:41)

  Goedemorgen,
  Wat was het gisteren een gezellige vrouwluujzitting, en een top programma.

 • #23

  Jordy Swillens (zaterdag, 15 november 2014 03:03)

  Bèste D.G. de Geête,

  Leuk dat g'r zoa good hub mitgedaon same op de buhne op 't Veeretreffe in de Borenburg :)

  Mesjiens zeen v'r os nog waal urges mit de carnaval :)

  Muzikale groete van Jordy Swillens

 • #22

  tuinhout (vrijdag, 25 april 2014 11:23)

  klasse site!

 • #21

  Zef d'r Ieësjte (donderdag, 06 maart 2014 21:09)

  Zef is teleugesjtèlt...
  D'r vastelaovend is vuurbie en Zef haat nieks kinne preuve.
  En al mien berichte zint gedelieëd oeët dit gastebook...me mot toch ins kinne lache want dat huurt noe eemaol bie vastelaovend.
  Zef hoopt op bèter tieje...ich wunsj uch inne goowe zoeëmer.
  Ugge Zef d'r Ieësjte!

 • #20

  Ex-prinses Ester I (dinsdag, 25 februari 2014 09:49)

  Prinses Dionne, van harte proficiat met je uitroeping! De Geete hebben een super keuze gedaan door een mooie, energieke, carnavalistische en jonge meid dit jaar voorop te laten gaan. Ik wens je een geweldig mooi regeringsjaar vol sjpas en plezeer toe, maar dat zal vast en zeker lukken!!! Geniet ervan, tot gauw en alaaf, ex-prinses Ester.

 • #19

  John en Colinda Peeters (zondag, 23 februari 2014 14:24)

  Wat een gewekdige avond was het gisteren!!! Prinses Ester1 Je was super dit jaar bedankt, bedankt, bedankt...en wat een geweldige verrassing Prinses Dionne en Adje Kim!! Van harte proficiat! Maak er samen met de Geetjes een topjaar van....

 • #18

  Prinses Anja I (zondag, 23 februari 2014 09:32)

  Wij CV de Blouw Ingele van Maastricht willen jullie feliciteren met Prinses Dionne. Wij wensen jullie een te gekke carnaval maar dat gaat met haar zeker lukken. Ook de dames van CV de Rebelle Gefeliciteerd, dat uit hun groep de prinses komt.

 • #17

  Christel (donderdag, 10 oktober 2013 00:48)

  Ja hoor daar zijn ze dan,was het wachten zeker waard,hoop dat er nog velen zullen volgen,sjun pictures!!!!!!.

 • #16

  Meggy Leenen (dinsdag, 05 februari 2013 13:48)

  Van harte gefeliciteerd mit ding beneuming als prinses van De Geête, vier wunsje dig same mit d'r Jos en de kinger ing super vasteloavend!! gr. oet Welte Meggy en Hub Leenen

 • #15

  Marly (maandag, 04 februari 2013 21:27)

  Alaaf Prinses Ester
  Gefeliciteerd met deze eretitel, geniet er met volle teugen van want niet iedereen mag dit meemaken !
  Wat zie je er sjiek uit in die jurk en met kroon !
  Veel liefs van Marly en ook de felicitaties van Jan, Peter en Chelly

 • #14

  christel (maandag, 04 februari 2013 15:34)

  Beste Lies en Karin.
  Ik wil wel even reageren op jullie commentaar,op de eerste plaats is de dameszitting niet van ons maar van de SHJ,dus als jullie klachten hebben laat het die mannen ff weten.
  Heren van de SHJ,ik als Geet heb weer genoten mijn dank en ik denk dat ik ook voor de rest van ons mag spreken.
  Wij als Geetjes gaan in het seizoen gem.2 keer per week op stap ze zien ons al overal aankomen met onze koelbox gevuld met een uitgebreid buffet, verenigingen moeten natuurlijk ook iets kunnen verdienen.Wat betreft het programma,smaken verschillen, toch?Het is ieder jaar weer een hele heisa om het een ieder naar de zin te maken,zoals jullie wellicht hebben gehoord volgend jaar Fabricio,Beppie,Big Benny enz.,en ook dan zullen er weer genoeg mensen zijn die het programma maar niks vinden,tenslotte nog voor wie er goeie ideetjes heeft mail ze ff door of sluit je aan bij een club,zul je zien dat het niet allemaal zo eenvoudig gaat om het iedereen naar de zin te maken.
  M.V.G.Christel Sluijmers.

 • #13

  Chrietel (maandag, 04 februari 2013 15:14)

  Alaaf Prinses Ester.
  Leuk dat jij dit jaar de kar gaat trekken bij ons Geetjes,hoop dat je de komende week samen met Jos en de meisjes een geweldige tijd gaat beleven natuurlijk ook met je adjudantje.
  Ester geniet van elk moment,dan zullen wij het zeker ook doen.
  johan en Christel,xxx.

 • #12

  Lies (maandag, 04 februari 2013 15:03)

  Nou dames van de Geete, de dames Sitzung was dit jaar een tegenvaller van formaat. Waardeloos programma, slechte service / catering / bewaking. Het is het geld niet waard voor onze groep geen vervolg meer!

 • #11

  de broeder (zondag, 03 februari 2013 19:44)

  Ester. Proficiat. De prinses van ghen heij. Ik wens je een super seizoen toe. Groet va de goasewei

 • #10

  Elli Moonen (zondag, 03 februari 2013 18:45)

  Proficiat Esther, Nogmaals een fantastisch seizoen gewenst.Een echte carnavaliste met hart en nieren.
  En geniet van de optocht op carnavalsmaandag.
  ALAAF.

 • #9

  Bianca Bindels (zondag, 03 februari 2013 13:43)

  Lieve Ester,
  Ook al ben ik zelf geen canavalist, dit is natuurlijk hartstikke leuk!!! wat zie je er super uit. Nu hebben we een prinses in de tuttenclub en in de praktijk, Super!!!
  Geniet ervan!!

  Liefs Bianca

 • #8

  carla en rudy de pree (zondag, 03 februari 2013 12:47)

  Proficiat prinses Ester. Wij wensen je een geweldig carnavalsseizoen toe. ALAAF!!!!!

 • #7

  Marielle Verhaegh van Dalfsen (zondag, 03 februari 2013 11:59)

  Proficiat Esther,wat een verrassing....super!
  Een echte prinses met het ultieme carnavals hart!
  Een op en top Hedsjer dame...!die weet hoe je het vieren moet......
  Geniet ervan tot carnavals maandag,alaaf

 • #6

  Angele Hovius (zondag, 03 februari 2013 10:09)

  Proficiat met jullie fantastische nieuwe prinses ! Dat moet een top carnaval gaan worden, geniet ervan !
  Groetjes uit het verre westen

 • #5

  Dave & Francis (donderdag, 31 januari 2013 19:22)

  Lieve Letty,

  We vinden je een geweldige en stralende prinsses, het zal moeilijk zijn geweest om iemand te kunnen vinden die jou kan evenaren. Geniet er nog van, tot zaterdag!

 • #4

  N tegeloven (dinsdag, 29 januari 2013 23:46)

  Nou.....even reageren op het bericht van Karin!!
  De beveiliging was dus niet oged genoeg om je zakken even na te voelen,volgend jaar beter.
  Het was er super leuk met goede muziek en volgens mij mag je in géén horeca gelegenheid je eigen eten meenemen,kan je beter thuis een feestje houden...
  wij hebben ons super vermaakt met lekkere snacks van de terplaatse kraam

 • #3

  Karin Pin (zondag, 27 januari 2013 20:25)

  Hallo dames, er moet me toch even iets van het hart.
  Wij waren vandaag op de damenzitting in Heerleheide, het leek wel of we een getto binnen gingen, de beveiliging was wel overdreven , tas controle ja er mochten geen kaas en worstjes mee naar binnen, dus tas leeg maken. gelukkig had ik een broek met grote zakken aan , die hebben ze maar niet gecontroleerd.
  het programma was niet erg bi, gelukkig waren er Domm en Doöl die hebben nog iets kunnen redden, Erwin ziek ( beterschap) er zou een gelijkwaardige vervanger komen met alle respect Andy Kroneburg, noemen jullie dit gelijkwaardig!.Kortom wij vonden het het geld niet waard vandaag!

 • #2

  Ger Windmuller (donderdag, 10 januari 2013 20:19)

  Beste damesgarde De Geête. Namens Prins Dave I en C.V. de Soeplummele wil ik jullie hartelijk danken voor jullie aanwezigheid op onze proclamatie. Jullie zijn een fantastsich leuke groep. Als het ons lukt, gaan we ons nog zien dit (overigens erg kort) seizoen. In ieder geval nogmaals hartelijk dank en wellicht tot binnenkort.

  Namens C.V. de Soeplummele en Prins Dave I

  Ger Windmuller
  Voorzitter

 • #1

  Christel (dinsdag, 27 november 2012 13:08)

  Heej Geitjes
  Hier is ie dan onze nieuwe site,Daniel ziet er strak uit ik keek vanochtend nog toen was alles nog bij het oude,hoop dat er veel gebruik van zal worden gemaakt,groetjes Christel.

Informatie

Programma November                    2018:

           3 november 

        De Geête trappe                       alvas aaf

         11 november                Opening Carnaval

13.00 uur Carnavalsmis

         17 november 

             Receptie

        Jubileumavond                 D.G. de Geête

         24 november

      Jubileum galaavond

             ex-prinsen

          

 

Programma 2019

Zondag 6 januari
Prinsenproclamatie vanaf 16.11 uur
Vrijdag 11 januari
Prinsenreceptie vanaf 19.11 uur
Zondag 13 januari
Herrensitzung
Dameszitting Café D'r Bolle
Zondag 27 januari
Dameszitting SHJ
Zaterdag 23 februari
Geetebal
Zaterdag 2 maart
Kinderoptocht + Bal
Maandag 4 maart
Optocht + Bal
Dinsdag 5 maart
Adieu Vasteloavend